Jedinstveni pokloni i ideje za poklone

19 Okt, 2009

Hleb spašava provajdera

Aparati pomagači — Autor majaj @ 08:11

Kakvo čudno vreme?! Baš fuj da ovakvo počne dan, zar ne?
Poranila jutros vodeći se onom izrekom "Ko rano rani...", zadovoljno obavljala svoje obaveze dok mi u jednom trenutku dragi Firefox nje rekao: "Problem loading page". Pokušam ja drugu stranicu, a on meni opet: "Problem loading page".

Eh... Baš lepo! Treći put za nedelju dana puca veza... Divota! E sad odoh da zadavim onog drskog i bezobraznog provajdera!Yell

I tako krenem ja po neko oružje kojim bih mogla izvršiti svoju zamisao protiv bezobzirnog provajdera (a gde drugde nego u kuhinju), a kiša koja pljušti samo me dodatno gnevi. Toliko sam ljuta da "čujem" kako se ruga "Nja-nja nja-nja... Opet nemaš Internet! Opet nemaš Internet! opet opet O-PET!!!". Zadavila bih i nju vrlo rado da je to moguće ikako.

Uhhhh, pomisliću da je istinita izjava (čitaj: izvala) fine, pametne (?), plave gospođe, ljudi koji provode više sati na Internetu malo "postrane", eto ja bih se i sa kišom tukla. A krećem i u ubilački pohod na provajdera jer je konekcija prekinuta. Eh možda je fina, plava gospođa bila u pravu, a ja se smejala njenoj teoriji i mislila da je sujetna baba... Ma, đavola je istina! Jeste sujetna baba!

Nego, provajder će baš biti u neprilici, ovog puta nema mu spasa. Već sam smislila šta ću reći kada budem nazvala podršku. Zaboraviću na lepo ponašanje i neću biti fina nimalo! Upravo sam "finoću" poslala na putovanje u Finsku. A nisam joj kupila povratnu kartu.

Prilazim kuhinjici, bes raste dok iz kuhinjice neki strani miris prilazi meni... Surprised Šta to sinoć nisam isključila? Joj belaja! Pokvarim svaki kućni aparat koji pipnem. Treba me poslati na Antartik da bi civilizacija opstala. Samo mi uvedite neki Internet tamo, MOLIM VAS! Al ne kod ovog provajdera! 

Požurim malo, dal zbog panike ili me je miris sam vukao nisam sigurna sasvim...
Ulazim i čujem KLIK! Al ne u kuhinji. Setila sam se!
Joj radosti! Pa ovo je moj prvi hleb! Umesila sam prvi hleb :))) Sreća sreća radost :)))
Hmmmm....Kako dobro miriše... Nije ni zagoreo. Kako sam samo zaboravila na njega? Ah, pomoćnik moj je bio tu. Zato sam i zaboravila.

 

 

Ma savršeno je pečen!!! Ne verujem sopstvenim očima i nosu!!! Zamirisao je kuhinjicu celu, a sad se širi po ostatku kuće.

USTAJTE SVI, ISPEKLA SAM HLEB!!!

Kako je ovo jutro divno! Ova kišica jeste da glasnije rominja, ali tako umirujuće deluje. Opraštam bahato ponašanje zlog provajdera!
Ovo idilično jutro ništa ne može da pokvari!
Želi li ko toplog hleba? :)))


Komentari

  1. komentara i saveta, zelim da pomognem mladima.

    Autor House Of Harlow — 31 Maj 2010, 21:10

  2. stanfordroad stanfordroad stanfordroad.

    Autor stanfordroad — 30 Jul 2010, 22:08


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu